Gås

Gåsatider mellan den 24 oktober-22 november.

Vi har öppet följande dagar och vi ber er att förboka innan då vi bara kan ta emot våra sällskap i mån av plats under denna tid. Vår gås kommer från svenska gårdar och allt lagas från grunden i vårt kök. Under gåsatiden erbjuder vi också en Höstmeny som ni kan se här under. Ni kan även beställa dessa två menyer, Gås/Höstmeny, till avhämtning/Take Away. 

Lördag-söndag: 13.00-17.00 (16.00 kök)                                                                                                 

Övriga dagar och tider går det mycket bra att boka om ni är ett sällskap på minst 8 personer. Kontakta oss gärna för vilka dagar som är lediga. Välkomna att boka bord!

Gåsmeny
  • Svartsoppa med gåslevertarte eller höstens goda hummersoppa med västerbottenpirog
  • Gåsen med alla dess goda tillbehör. rödkål, äpplemos, brysselkål, äppleklyftor, katrinplommon, gåsasås och rissolepotatis
  • Skånsk äpplekaka med vaniljsås
  • Tre rätter: 535:-/kuvert  Två rätter: 460:-/kuvert
  •  
  • Höstmeny
  • Färskrökt laxrosett med Skagenfyllning
  • Örtstekt fläskfilé med murkelsås, rostad pumpa och höstens rotgrönsaker
  • Frusen Chokladmousse med björnbärssås
  • Tre rätter 375:-/kuvert  Två rätter 325:-/kuvert
  • Barnmeny  
    • Små hackbiffar med sås, lingon och lite goda grönsaker 
    • Vaniljglass  med husets chokladsås
    • Meny: 95:-/kuvert  för barn upp till 12 år
  •