Vandra & cykla

Boklundens restaurang ligger vackert inbäddad i Trollskogen strax öster om Lund. Trakten kring Torna Hällestad är känd för sin naturskönhet.

boklunden_vandring

Inbäddad i Trollskogen

Runtomkring Boklunden ligger kilometervis av vackra naturstigar, vandringsleder och cykelvägar. Här upplever ni både tystnaden, lugnet och får harmoni. Trakten kring Torna Hällestad är känd för sin vackra natur och de vresiga bokarna i Trollskogen är unika och växter nästan bara här. Här finns ett rikt djurliv i de många och stora naturreservaten.

Mitt i denna fina natur ligger Boklunden. En fantastisk plats.

Cykel-och Vandrings fika

Nu börjar vi med extra fikaöppet för er som är morronpigga under helgerna. Från den 29/8-11/10 öppnar vi upp på lördagar och söndagar mellan 10.00-12.00 och erbjuder ett Fikapaket: Hembakt bulle med ost&skinka/ost&brie med sallad, husets kaka, kaffe/te

Pris: 85:-  Boka senast 17.00 dagen innan och betala 75:-. För att boka ber vi er ringa på 046-53082  eller maila info@boklunden.se då gäller bokningen när ni fått ett svar i retur. 

Varmt välkomna ut till oss i den fina Trollskogen!

Därefter öppet som vanligt 12.00-15.00 för vår Helgmeny, lättare rätter och fika 

Musettes Mini-Depå: Musettes cykelbutik från Malmö ställer upp med lite saker som kan vara bra att ha vid ett stopp där det sen ska rulla smärtfritt resten av turen. Här kan ni låna en pump, lite olja till kedjan och köpa en extra slang om oturen varit framme