Möten & Konferens

Så nära Lund och Malmö men ändå långt från stadens puls. De natursköna omgivningarna passar för många olika sorters arrangemang och som vår gäst kan du knappast komma mycket närmare naturen än så här.

Vi ordnar gärna så att ni kan ta med er maten ut i form av Take away om ni önskar jobba i grupper ute i skogen under dagen.  Ni kan även välja att sitta på vår uteplats och där kan vi även servera dagens lunch så att ni kan äta och njuta av skogens lugn.                   Inomhus har vi gott om plats och följer rekommendationerna från folkhälsomyndigheten.  Välkomna att kontakta oss !

boklunden_moten

Konferens, möte eller event

Konferenser med arbetsro, avkopplande möten och lyckade event. Allt är möjligt i vår fina miljö. Vi tar hand om det praktiska med god mat och personlig service så att ni kan få ut det bästa av dagen.

Avkopplande samtal och bra lösningar får ni efter en promenad i skogen, då är kreativitet som bäst. I vår stora konferenssal har vi plats för upp till 200 gäster i biosittning

Vi har också passande konferensrum för de lite mindre grupperna. Möjligheterna finns också att dela upp sig i mindre grupper i den stora salen.

Vår fina innergård används flitigt under våren och sommaren till olika grupparbeten och aktiviteter. 

Konferenserbjudande

  • Förmiddagskaffe
  • Hembakta bröd/bullar med ost/skinka
  • Vällagad och god varmrätt, beroende på säsong och tillgång av olika råvaror. Ni kan välja ett alternativ till hela gruppen såsom kött, vegetariskt eller fågel. Är någon vegetarian ordnar vi givetvis detta, det måste då förbeställas med den övriga maten
  • Hembakt bröd, säsongens sallad och dressing
    Dryck: Lättöl eller vatten
  • Kaffe på maten med en liten mumsbit
  • Eftermiddags kaffe med husets kaka
  • Fruktkorg och citronvatten står framme under dagen

Pris: 336:- /deltagare vid minst 8 personer
Pris halvdag: 316:- /deltagare vid minst 8 personer
(8.00-12.00 alternativt 12.00-17.00)

Lokalhyra/rum från: 600:- exkl moms
Lokalhyra/rotundan från: 1800:- exkl moms
(priserna gäller vardagar 8.00-17.00)

Vi packar gärna era måltider som Take away så att ni kan ta med maten ut i skogen och njuta av den där.  Önskar ni detta behöver vi få veta det ett par dagar i förväg så att vi kan planera det på bästa sätt för er.

Bokningsförfrågan

Fyll i och skicka dina uppgifter nedan, så återkommer vi så fort vi kan.