Helgmeny

Helgmenyn och lite annat gott som vi erbjuder på helgerna. Denna meny och matsedel har vi under ett par veckor sen ändrar vi lite allt efter säsong.  Menyn får ni gärna boka in i förväg 

Från vecka 42  Öppet: lördag-söndag 13.00-17.00  (senast bokning till köket 15.00)                       Drop-in i mån av tid och plats under gåsatiden

Höstmeny

Färskrökt laxrosett med Skagenfyllning

*****

Örtstekt fläskfilé med murkelsås,rostade pumpa och höstens rotgrönsaker

*****

Chokladmousse med crunch och björnbärssås

Tre rätters meny: 385:-/kuvert

Två  rätter: 325:-/kuvert

 

Barnmeny

Kycklingfilé med rostade grönsaker

Vaniljglass med hemmagjord chokladsås Pris: 95:-

 

Matsedel

Boklundens Laxsmörgås med Skagenfyllning  145:-

Vegetarisk tomat-och grönsakssoppa med örtcrème och hembakt bröd 120:-

Örtstekt fläskfilé med murkelsås, rostade pumpa och höstens rotgrönsaker 210:- 

 

Chokladmousse med crunch och björnbärssås  68:-

Plommonkaka med vispad grädde 49:-

Marängsviss med vaniljglass, husets maränger och chokladsås 62:-

 Hemmagjorda pannkakor med skogsbärssylt och grädde 72:-

 

Gåsmenyn 23/10-21/11  Behöver förbokas

Lördag-söndag: 13.00-17.00 (senast bokning till kök 15.00) Kan även bokas andra dagar vi större sällskap. Kan även bokas som avhämtning.

Gåsmeny

Svartsoppa med gåslevertarte

alternativ

Höstens goda hummersoppa med västerbottenpirog

****

Gåsen med alla dess goda tillbehör

rödkål, äpplemos, brysselkål, äppelklyftor, katrinplommon,

gåsasås och rissolepotatis

****

Skånsk äpplekaka med vaniljsås

Tre rätters meny 575:-/kuvert

Två rätter 495:-/kuvert

Önskar ni boka catering/utkörning till ett lite större sällskap är ni välkomna att kontakta oss på info@boklunden.se eller ring på 046-53082, så hjälper vi er gärna 

  •