Vandra & cykla

Boklundens restaurang ligger vackert inbäddad i Trollskogen strax öster om Lund. Trakten kring Torna Hällestad är känd för sin naturskönhet.

boklunden_vandring

Inbäddad i Trollskogen

Runtomkring Boklunden ligger kilometervis av vackra naturstigar, vandringsleder och cykelvägar. Här upplever ni både tystnaden, lugnet och får harmoni. Trakten kring Torna Hällestad är känd för sin vackra natur och de vresiga bokarna i Trollskogen är unika och växter nästan bara här. Här finns ett rikt djurliv i de många och stora naturreservaten.

Mitt i denna fina natur ligger Boklunden. En fantastisk plats.      På helgerna är ni välkomna in till oss för att fylla på lite energi på vägen Vi erbjuder både lite fika och lättare lunch eller helgmeny som ni kan äta på plats hos oss eller ta med ut på färden. Boka gärna i förväg om ni vet att ni vill komma så slipper ni vänta så länge och vi kan förbereda i tid. Vi fyller gärna på er termos med gott kaffe, vi har även någon extra termos att låna ut för er som önskar det!

Öppet lördagar och söndagar igen i marsmånad 2022

Varmt välkomna ut till oss i den fina Trollskogen!

Musettes Mini-Depå: Musettes cykelbutik från Malmö ställer upp med lite saker som kan vara bra att ha vid ett stopp där det sen ska rulla smärtfritt resten av turen. Här kan ni låna en pump, lite olja till kedjan och köpa en extra slang om oturen varit framme