Möten & Konferens

Så nära Lund och Malmö men ändå långt från stadens puls. De natursköna omgivningarna passar för olika sorters arrangemang och som vår gäst kan du knappast komma mycket närmare naturen än så här.

Konferenser med arbetsro, avkopplade möten och lyckade event. Allt är möjligt i vår fina miljö. Vi tar hand om det praktiska med god mat och personlig service så att ni kan få ut det bästa av dagen.

Avkopplande samtal och bra lösningar får ni efter en promenad i skogen, då kreativiteten är som bäst. I vår stora rotunda har vi plats för upp till 200 gäster i biosittning, det finns också bra möjligheter att dela upp sig i mindre grupper i den stora salen.

Vi har också ett par konferensrum för de lite mindre grupperna. Vår fina innergård används flitigt under våren och sommaren till olika grupparbeten och aktiviteter, här kan man ha tävlingar och teambuilding. 

Konferenserbjudande 

Frukost/förmiddagskaffe med hembakta bullar och pålägg - Lunch med varmrätt beroende på säsong och önskemål - Kaffe på maten med småkaka - Eftermiddagskaffe/fika med husets kaka. Frukt och citronvatten står framme under dagen.
Pris: 485:- / deltagare vid minst 10 personer
Lokalhyra mindre rum från 1400-1800:-
Lokalhyra stora salen 3800:- 
Alla priser exkl. moms.       


Boklunden

Här kan du läsa mer om Boklundens historia och få information om våra lokaler, olika möjligheter, hur man bäst tar sig hit m.m.

Fest & bröllop 

En fantastisk plats för bröllop och alla möjliga sorters festarrangemang! Bara fantasin sätter gränserna.

Naturen

Med Skåneleden inpå knuten och flera andra vandringsleder av olika längd finns det ingen ursäkt att inte njuta av den underbara naturen! Det populära Skrylleområdet ligger ca 30 minuters promenad bort.