Välkommen till en traditionell Burns Supper på Boklunden!
På scen denna gång står Johan Hedin och Esbjörn Hazelius - var för sig bland Sveriges främsta folkmusiker av idag. Tillsammans har de i duon Hazelius Hedin under snart 14 år hänfört publiken med sitt täta samspel och sina innerliga tolkningar av folksånger och danslåtar. Med klangerna från nyckelharpa, cittern, gitarr och violino d’amore tillsammans med Esbjörns hjärtevärmande sångstämma frammanar Hazelius Hedin sin omisskännliga, djupt berörande version av den svenska folkmusiken, och bjuder lyssnaren en vindlande resa genom gränslandet mellan då- och nutid!
Konserten är ett arrangemang av Boklunden i samarbete med Musik i Syd, Lund Kultur & Fritid, Bilda Folk och Skånes spelmansförbund.
Kvällens upplägg: Portarna öppnas kl 17.30 och konserten börjar kl 19. Efter det blir det mer spontant spel, härligt häng, fritt jam, dans...
Entré: 200:- betalas i dörren, eller om du vill boka bord/förköpa biljetter så skicka ett mejl till info@boklunden.se. Barn 12-18 år: 100:- , under 12 gratis.

 

Välkommen till ännu ett hejdundrande firande av S:t Patrick's Day på Boklunden när vi upprepar succén från förra året! Återigen blir det sessions i hela huset, irländsk(inspirerad) mat dukas fram och Guinnessen flödar!
Entrén är 200:- (under 18 år 100:-) och menyn kommer att publiceras här senare. Boka plats genom att mejla till info@boklunden.se!
Vi blir förstås extra glada för alla musiker med instrument som vill komma och bidra till stämningen, mejla för mer information om vad som gäller isåfall!

Dörrarna öppnar kl 17 och kl 19 blir det konsert med Markus Tullberg (traversflöjt, mandola), Maria Bojlund (fiol, sång) och Erik Ask-Upmark (harpa, säckpipor, dragspel, sång) samt förstås session hela kvällen!

: 200:- betalas i dörren, eller om du vill boka bord/förköpa biljetter så skicka ett mejl till info@boklunden.se. Barn 12-18 år: 100:- , under 12 gratis.

 

Bicycle Beat - ett band utöver det vanliga! Med cykel, skrot och två svängiga saxofoner skapar Bicycle Beat en härlig stämning!
Musiken är en sprakande blandning av balkan, house, jazz och hiphop, och tillsammans med bandets lekfulla interaktivitet får de både ung som gammal att sjunga, skratta, dansa och få en oförglömlig upplevelse. Läs mer på http://bicyclebeat.se/
Biljettpris: 100 kr för alla från 3 år och uppåt.
Biljetterna säljs i dörren, men föranmäl gärna genom att mejla till info@boklunden.se! Det går bra att betala kontant, Swish eller med kort.
Arrangemanget genomförs i samarbete med Bilda Sydväst och UNGA Musik i Syd och Boklunden mottager verksamhetsstöd från Lunds kommun.
Boklundens servering är öppen från kl 13 och serverar bl.a. en härlig våffel- och pannkaksbuffé!

 

Fart och fläkt på två fioler står på agendan när folkmusikduon Vågspel bjuder på konsert! Men Alice och Kristin har knappt påbörjat sitt framträdande förrän de kommer in på funderingar om tiden. Med värme och humor bjuds publiken in i tankarna kring hur musik egentligen lät förr, hur vi har det nuförtiden och hur det vi gör nu kommer att påverka framtiden…? En tänkvärd konsertföreställning som på ett roligt och musikaliskt sätt tar upp tankar kring dåtid, nutid och framtid.
Mer information om föreställningen finns här: https://youtu.be/rH5uf1NaZ0s?si=T-0xhsCxsLPDKzhF
...och Vågspels hemsida hittar du här: https://www.vagspel.com
Biljettpris: 100 kr för alla från 3 år och uppåt.
Biljetterna säljs i dörren, men föranmäl gärna genom att mejla till info@boklunden.se! Det går bra att betala kontant, Swish eller med kort. Boklundens servering är öppen från kl 13 och serverar bl.a. en härlig våffel- och pannkaksbuffé!
Arrangemanget genomförs i samarbete med Bilda Sydväst och UNGA Musik i Syd. Boklunden mottager verksamhetsstöd från Lunds kommun.

 

 


Boklunden

Här kan du läsa mer om Boklundens historia och få information om våra lokaler, olika möjligheter, hur man bäst tar sig hit m.m.

Fest & bröllop 

En fantastisk plats för bröllop och alla möjliga sorters festarrangemang! Bara fantasin sätter gränserna.

Naturen

Med Skåneleden inpå knuten och flera andra vandringsleder av olika längd finns det ingen ursäkt att inte njuta av den underbara naturen! Det populära Skrylleområdet ligger ca 30 minuters promenad bort.